Banabilet.com doğrudan bilet tedarikçisi olmayıp alıcı ile satıcıları veya organizatörleri buluşturan bir platformdur.

Almanya - Türkiye Maç Biletleri

Almanya - Türkiye Maç Biletleri

11 Kasım 2023

Almanya – Türkiye maçı karşılaşmasında A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım 2023 tarihinde Berlin'de Almanya Milli Takımı ile karşılaşacak. Türkiye Milli Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Berlin'de oynanacak özel maçta Almanya ile karşılaşacağı bildirildi.

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Almanya, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde ev sahibi olduğu son milli maçını 18 Kasım'da Türkiye'ye karşı oynayacak. Müsabaka, EURO 2024'ün finaline ev sahipliği yapacak olan Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek ve Türkiye Saati ile 22.45'te başlayacak.

Almanya – Türkiye Dostluk Maçı

Almaya takımı ile Türkiye takımı dostluk maçında bir araya gelecek. Türkiye ile Almanya, A milli düzeyde daha önce toplam 21 kez karşı karşıya geldi; 13'ü resmi maç, 8'i özel maçtı. Bu karşılaşmalarda Milli Takımımız 3 galibiyet elde ederken, 4 maç berabere tamamlandı, 14 maç ise Almanya'nın üstünlüğüyle sonuçlandı. Berlin Olimpiyat Stadı, 18 Kasım'daki özel maç için seçilen mekan olarak, geçmişte Türkiye ile Almanya arasındaki üç karşılaşmaya ev sahipliği yapmıştır.

İki takım arasındaki tarihteki ilk maç 17 Haziran 1951'de burada oynandı ve Türkiye'nin 2-1'lik zaferiyle sona erdi. Bu maç aynı zamanda A Milli Takımımızın unutulmaz kaptanı Turgay Şeren'in Berlin Panteri olarak anılmasına neden olan müsabakaydı. Stadyumda oynanan diğer karşılaşmalarda, 26 Ekim 1983 ve 8 Ekim 2010 tarihlerinde, gülen taraf her seferinde Almanya oldu.

Almanya-Türkiye Maçı Ne Zaman?

Almanya – Türkiye maçı ne zaman sorusunun cevabını arayan futbolseverler için A Milli Takım, milli arada özel maçta Almanya ile 18 Kasım 2023 Cumartesi günü bir araya gelecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılımını garantileyen A Milli Takım, milli ara döneminde özel bir maç için Almanya ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye ve Almanya, A Milli takım düzeyinde toplam 21 maçta karşılaştı, bunlardan 13'ü resmi, 8'i özel maçtı. Bu karşılaşmalarda A Milli Takım, 3 galibiyet elde etti, 4 maç berabere sonuçlandı ve 14 maçı Almanya kazandı. A Milli Takım, Almanya ile en son 7 Ekim 2020'de karşılaştı ve mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

A Milli Takım'ın Almanya maçı, 18 Kasım'da Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak. Türkiye bu maçın ardından EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında 21 Kasım Salı günü Galler'le deplasmanda karşılaşacak.

Almanya - Türkiye Dostluk Maçı Maç Biletleri

Almanya - Türkiye Dostluk maçı maç biletleri için platformumuz üzerinden hemen maç bileti satın al işlemini yapabilirsiniz. Almanya, 2023-2024 Dostluk Maçı sezonunda Türkiye takımını evinde ağırlayacak. Almanya - Türkiye maç biletlerinin fiyatları ve satışa çıkış tarihleriyle ilgili bilgilere futbolseverler, banabilet.com'dan ulaşabiliyor. Bu çekişmeli maçın son anına kadar sürecek heyecanına ortak olmak istiyorsan, biletini hemen banabilet üzerinden satın al! Almanya'nın Türkiye'yi konuk edeceği bu muhteşem maçı tribünden izlemek için biletler hızla tükeniyor. Sen de bu maç keyfine ortak olmak istiyorsan, en uygun maç bileti fiyatları ile istediğin kategoriden bilet seçerek yerini hemen ayırt.

Maç Bileti Hangi Siteden Alınır?

UEFA Konferans Ligi, Süper Lig maç biletleri ve diğer tüm maç biletleri hangi siteden alınır diye merak ediyorsanız Passolig sitesinden gerçekleştirme opsiyonuna sahipsiniz. Süper Lig ve diğer tüm maçlar için bilet almak istediğinizde ilk olarak bir Passolig hesabınızın olması gerekir.

Biletimi nereden satın alabilirim? Türkiye maçı için bilet nasıl alınır? diye soruyorsanız en uygun maç biletlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde satın almak için platformumuzu kullanabilirsiniz.

Banabilet, yüzlerce takımın maçına anında bilet alabilmeniz için tasarlanmış bir platformdur. Sizin sadece siteye girmeniz, hangi maça gitmek istediğinize karar vermeniz ve satın al düğmesine tıklamanız yeterlidir. Böylece en uygun futbol biletlerini kolayca bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Futbol zevkini stadyum atmosferinde yaşamak ve takımınızı desteklemek isteyenler için avantajlı futbol bilet satışlarına devam ediyoruz. Hemen takımınızın maç biletini alarak, heyecan dolu bir deneyim yaşamaya hazır olun. Hemen banabilet hesabınızı oluşturun, talebin yüksek olduğu özel maçın karşılaşması için biletinizi anında satın alın. Eğer maçta yer alamıyorsanız, biletinizi istediğiniz fiyata hemen satabilirsiniz.