Banabilet.com doğrudan bilet tedarikçisi olmayıp alıcı ile satıcıları veya organizatörleri buluşturan bir platformdur.

Hakan Kutlu Kimdir?

Hakan Kutlu Kimdir?

17 Eylül 2023

Hakan Kutlu futbol kariyerine ilk futbolcu olarak başlamıştır. Futbolcu olduktan sonra teknik direktör olmuştur. Futbolculuk kariyerinde tek bir takımda oynamıştır. Ankaragücü takımında futbolculuk yapmıştır. Ankaragücü takımı sonrasında herhangi bir takımda futbolcu olarak oynamamıştır. Uzun yıllar Ankaragücü takımında yer almıştır.

Futbolculuk kariyeri 1992 ve 2008 yıllarını kapsar. 2008 yılı sonrasında teknik direktör olarak görev almıştır. Günümüzde hala teknik direktör olarak kariyerine devam eder. Tuzlaspor takımının teknik direktörlüğünü yürütür. Ankaragücü, Denizlispor, Kayserispor gibi takımların teknik direktörlüğünü yapmıştır. Teknik direktörlük kariyerinde birçok takımda yer almıştır.

Hakan Kutlu Hangi Takımlarda Futbol Oynadı?

Hakan Kutlu futbolculuk kariyerinde tek takımda oynamıştır. Futbolculuğa 1992 senesinde başlamıştır. 2008 yılında ise futbolculuğu bırakmıştır. 1992 ve 2008 yılları arasında Ankaragücü takımında oynamıştır. Futbol kariyerinde Ankaragücü takımında uzun süre olarak oynamıştır. Futbolcu Ankaragücü takımı haricinde başka takımda oynamamıştır.

Oynadığı maçlarda defans pozisyonunda yer almıştır. Defans alanında en iyi oyunculardan bir tanesidir. Ankaragücü takımında 244 maç oynamıştır. 244 maçta toplamda 3 gol atmıştır. Uzun yıllar tek takımda oynayarak futbolculuk kariyerine son vermiştir. 2008 yılı sonrasında başka bir takımda oynamamıştır. Defans pozisyonunda maçlarda yer alarak oynamıştır. Defansta başarılı bir isimdir. Hakan Kutlu'nun oynadığı takımlar:

  • Ankaragücü (1992-2008)

Hakan Kutlu Ne Zaman Futbolculuğu Bıraktı?

Hakan Kutlu'nun jübile tarihi 2008 yılıdır. Hakan Kutlu futbol hayatında tek bir takımda oyuncu olarak rol alır. Ankaragücü takımında futbolculuk yapmıştır. Ankaragücü takımında defans mevkisinde oynar. 1992 yılında futbola başlar. Futbola başladığında ilk olarak Ankaragücü takımında oynar. Son olarak oynadığı takımda Ankaragücü'dür.

2008 yılında futbolculuk kariyerini bitirmiştir. 2008 yılı sonrasında herhangi bir takımda futbolcu olarak oynamamıştır. Ankaragücü takımı haricinde başka takımda futbolculuk yapmamıştır. Futbolculuk kariyeri sonrasında teknik direktör olmuştur. Futbolculuk kariyerini bitirmiştir. Günümüzde hala teknik direktörlük yapar.

Hakan Kutlu'nun Futbolcuyken Kazandığı Başarılar Nelerdir?

Hakan Kutlu'nun başarıları futbolculuk dönemine ait yoktur. Hakan Kutlu'nun futbolculuk döneminde elde etmiş olduğu herhangi bir başarı yoktur. Futbolculuk kariyeri süresince aldığı ödül bulunmamaktadır. Ancak defans alanında oldukça başarılı performansa sahip olan futbolculardan biridir. Ankaragücü takımında defans pozisyonunda yer alır. Futbolculuk kariyerinde tek bir takımda uzun süreli olarak yer alan futbolculardan da bir tanesidir.

1992 ve 2008 yıllarında Ankaragücü takımında oynamıştır. Uzun süreli bir futbolculuk kariyeri vardır. Futbolcunun aldığı kupa gibi ödülleri yoktur. Ancak futbolcu olarak oynadığı maçlarda atmış olduğu goller vardır. Ankaragücü takımında oynayarak birkaç golün sahibi olmuştur.

Hakan Kutlu'nun Teknik Direktörlük Yaptığı Takımlar Hangileridir?

Hakan Kutlu 2008 yılında teknik direktörlük yapmaya başlamıştır. 1992 ve 2008 yıllarında futbolculuk yapmıştır. 2008 yılı sonrasında teknik direktör olarak kariyerine devam etmiştir. 2022 yılından itibaren teknik direktörlüğe devam eder. Teknik direktörlük yapmaya Ankaragücü takımıyla başlar. Günümüzde Tuzlaspor takımının teknik direktörlüğünü yürütür. Teknik direktörlük kariyeri oldukça uzun süreyi kapsar. Çok fazla takımın teknik direktörlüğünü yürütmüştür. Hakan Kutlu'nun teknik direktörü olduğu takımlar:

  • Ankaragücü (2008-2009)
  • Denizlispor (2009-2010)
  • Manisaspor (2010)
  • Ankaragücü (2011-2012)
  • Mersin İdman Yurdu (2013-2014)
  • Gaziantep FK (2014-2015)
  • Kayserispor (2016)
  • Adana Demirspor (2018)
  • Giresunspor (2019-2020)
  • Denizlispor (2021)
  • Kasımpaşa SK (2021)
  • Tuzlaspor (2022)

Hakan Kutlu'nun Futbolcuyken Kazandığı Başarılar Nelerdir?

Hakan Kutlu'nun teknik direktörlük başarıları bulunmaz. Hakan Kutlu uzun bir süre futbolculuk yaptıktan sonra teknik direktörlüğe geçiş yapmıştır. 2008 ve 2022 yılları arabada teknik direktörlük yapmıştır. Teknik direktörlük kariyeri döneminde aldığı herhangi bir ödül yoktur. Çalıştırdığı birçok takım vardır. Ancak Hakan Kutlu'nun kazandığı kupa gibi ödüller yoktur. Hakan Kutlu teknik direktörlüğü yaptığı dönemde çok fazla takımda yer almıştır.