Banabilet.com doğrudan bilet tedarikçisi olmayıp alıcı ile satıcıları veya organizatörleri buluşturan bir platformdur.

Tofaş Spor Salonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Tofaş Spor Salonu Nerede, Nasıl Gidilir?

16 Ocak 2024

Tofaş Spor Salonu Nerede, Nasıl Gidilir? 

Tofaş Spor Salonu Bursa'nın en büyük kapalı spor salonu olma özelliği taşır. 7.000 kişiyi aşkın seyirci kapasitesi bulunan stadyum Ulusal ve Uluslararası pek çok spor müsabakasına ev sahipliği yapması için tasarlanmıştır.  Salon 9240 metrekarelik alana inşa edilmiştir. Bursa'da oldukça hızlı gelişim gösteren bir ilçe olan Nilüfer bölgesinde yer alan spor salonunun 4 adet soyunma odası farklı branşlara yönelik 5 adet salon oyunculara özel tesis edilmiştir. Ayrıca farklı tatların denenebileceği restoran alanı ile eğlence mekanlarının yer aldığı PodyumPark bölgesinin tam karşısında bulunur. Tesise ulaşmak isteyen kişiler için alternatif yollar bulunur. Şehir merkezinde yer alan heykelden geçen 9D isimli şehir içi otobüs hattı kullanılarak stadın karşısında yer alan durakta inilebilir.

Tofaş Spor Salonu Ne Zaman Açıldı?

Tofaş Spor Salonu’nun açılış tarihi 19 Mart 2014 yılıdır.

Tofaş Spor Salonu Nerede?

Tofaş Spor Salonu Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer alıyor. Tofaş Spor Salonu’nun adresi Fethiye, Nilüfer Hatun Cd. No:133, 16140 Nilüfer/Bursa - Tofaş Spor Salonu

Tofaş Spor Salonu’na Nasıl Gidilir?

Tofaş Spor Salonu’na ulaşım şehir içi otobüslerle ve metro hattı ile sağlanabilir. Alternatif ulaşım yolları arasında şehir içi Bursaraylar denenebilir. Bu araçları kullanarak Nilüfer istasyonunda inilebilir. Ardından Migros market önünde yer alan duraklara da B8 isimli otobüslere binilerek aktarma yapılabilir.

Şehir içi otobüs hattını kullanarak terminal peronundan kalkan 95A ve 43H isimli otobüslere binerek salonun tam önündeki duraklarda inmek mümkündür.

  • Metro (1 Numaralı Hat)
  • Otobüs 43/HB, 9D,M, B/43, B/46 Numara

Tofaş Spor Salonu’nun Kapasitesi Kaç Kişilik?

Tofaş Spor Salonu’nun kapasitesi 7.500 kişiliktir.

Tofaş Spor Salonu’nun Özellikleri

Tofaş Spor Salonu 2 yılda tamamlanmış ve 2014 yılında açılmıştır. 9.240 metrekarelik alana inşa edilen tesis 35 milyon TL'ye mâl olmuştur. Toplam çevre uzunluğu ile beraber 30 dönüm üzerine kurulmuş olan stadın en büyük özelliği Bursa'nın en büyük kapalı spor salonu olma özelliği taşımasıdır. Tofaş Spor Salonu’nun özellikleri:

  • Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonu