Banabilet.com doğrudan bilet tedarikçisi olmayıp alıcı ile satıcıları veya organizatörleri buluşturan bir platformdur.

Ümit Karan Kimdir?

Ümit Karan Kimdir?

11 Eylül 2023

Ümit Karan futbolcu aynı zamanda teknik direktördür. 1 Ekim 1976 senesinde doğmuştur. Doğum yeri Almanya ülkesinin Berlin şehridir. Bir süre Berlin şehrinde futbol takımlarında yer almıştır. Berlin şehrinden sonra Türkiye'de yer alan Gençlerbirliği ve Galatasaray gibi birçok takımda bulunmuştur. Galatasaray takımında oynadıktan sonra Eskişehirspor takımında da oynamıştır. Futbolcu olarak her pozisyonda oynamıştır. Futbolcu olduktan bir süre sonra teknik direktör olarak da kariyerine devam etmiştir.

Ümit Karan Hangi Takımlarda Futbol Oynadı?

Ümit Karan birçok takımda oynayarak futbol kariyerine adım atmıştır. İlk önce Almanya'nın Berlin şehrinde bir süre futbolcu olarak kariyerine devam etmiştir. Daha sonra Türkiye'ye gelerek birtakım kulüplerde futbolcu olarak yer almıştır. Ümit Karan'ın Türkiye içerisinde ilk olarak yer aldığı kulüp Gençlerbirliği'dir.

Gençlerbirliği kulübünde bir süre futbolcu olarak oynadıktan sonra farklı takımlarda da yer almıştır. Eskişehirspor kulübünde de oynadıktan sonra daha başka takımda yer almamıştır. Ümit Karan oynadığı futbol takımlarında çoğunlukla her pozisyonda yer almıştır. Ancak öne çıkan pozisyonu forvettir. Ümit Karan'ın oynadığı takımlar:

  • Gençlerbirliği (1996-2001)
  • Galatasaray (2001-2009)
  • Ankaraspor (2009)
  • Eskişehirspor (2009-2011)

Ümit Karan Ne Zaman Futbolculuğu Bıraktı?

Ümit Karan'ın jübile tarihi 2011senesidir. Ümit Karan en son Eskişehirspor takımında yer aldıktan sonra futbolculuğu bırakmıştır. Futbolculuk kariyerine Gençlerbirliği takımıyla 1996 senesinde başlamıştır. Birkaç yıl süren futbolculuk serüvenini Eskişehirspor takımında 2011 yılında bitirmiştir. 2011 senesinden sonra Ümit Karan hiçbir takımda futbolcu olarak yer almamıştır.

Birçok pozisyonda futbol oynamıştır. Ancak Ümit Karan'ın öne çıkan pozisyonu forvet alanıdır. Futbolculuğu bıraktıktan sonra bir süre teknik direktör olarak futbol kariyerine devam etmiştir. Teknik direktörlük sonrasında birkaç yarışmaya katılmıştır. Günümüzde Ümit Karan hiçbir futbol takımında futbolcu olarak yer almaz. Teknik direktörlük sonrasında futbol kariyerini bitirmiştir.

Ümit Karan'ın Futbolcuyken Kazandığı Başarılar Nelerdir?

Ümit Karan'ın futbolcu olduğu dönemlerde başarıları çok fazladır. Ümit Karan Galatasaray ve Gençlerbirliği takımında ödüller almıştır. Her mevkide yer alan futbolcu daha forvet mevkisinde daha başarılıdır. Gençlerbirliği ve Galatasaray takımlarında attığı goller ile ün kazanmıştır. Ümit Karan futbolcu olarak birçok takımda yer almıştır.

Ancak daha çok Galatasaray ve Gençlerbirliği takımlarında uzun süre oynamıştır ve çeşitli ödüller kazanmıştır. Forvette iyi ve yetenekli olan futbolcu futbolculuk kariyerinde ise birçok başarıyı elde etmiştir. Kazandığı başarılar Galatasaray ve Gençlerbirliği takımında yer aldığı dönemleri kapsar. Ümit Karan'ın başarıları:

  • Türkiye Kupası (2000-2001)
  • Süper Lig (2001-2002, 2005-2006, 2007-2008)
  • Türkiye Süper Kupası (2008)

Ümit Karan'ın Teknik Direktörlük Yaptığı Takımlar Hangileridir?

Ümit Karan bir süre futbolcu olarak kariyerine devam etmiştir. 2011 senesinde Eskişehirspor takımından sonra futbolculuğu bırakmıştır. Futbolculuk sonrasında futbol kariyerine teknik direktör olarak devam etmiştir. 2017 yılından itibaren birçok takımın teknik direktörlüğünü yürütmüştür. 2022 yılına kadar halen teknik direktörlük görevini sürdürmektedir. Futbolculuk kariyerinden sonra belirli bir sürede teknik direktörlük görevini yapmıştır. Ümit Karan'ın teknik direktörü olduğu takımlar:

  • Tepecik Spor (2016)
  • Malatyaspor (2017)
  • FC Shkupi (2018)
  • Menemenspor (2020)
  • İskenderun FK (2021)
  • Uşak Spor (2022)

Ümit Karan'ın Futbolcuyken Kazandığı Başarılar Nelerdir?

Ümit Karan'ın teknik direktörlük başarıları yoktur. Ümit Karan futbolcu ve teknik direktör olarak futbol kariyerini devam ettirir. Birkaç yıl çoğu takımda futbolcu olarak çeşitli başarılar elde etmiştir. Futbolculuk kariyerinde forvette öne çıkan isimlerden bir tanesi olmuştur. Galatasaray ve Gençlerbirliği takımında elde ettiği başarılar mevcuttur.

Futbolculuk kariyeri sonrasında teknik direktörlüğe adım atmıştır. 2016 senesinden itibaren çoğu takımın teknik direktörlüğünü yürütmüştür. Teknik direktör olarak Ümit Karan'ın başarıları yoktur. Futbolcu olarak elde ettiği birçok başarı bulunur.